HOME la dolce' me i you we them petua c & s

Sunday, 3 March 2013

far but near :')memories

heyy awak-awak semua . sesudah hampir sebulan kami terperuk di damansara nun , akhirnya , home sweet home ! haha , haiih . malas cakap panjang . jeng jeng jeng , just nak touching2 kejap . rindu aspuri , rindu 2012 :')
 
 pic ni diambil time kitorang form 4 . masa ni kami camping kat pusat ko Sultan Haji Ahmad Shah . seronok ? gila kaw tak seronok ! memang laa time tu rasa nak ambik teksi lari balik rumah , tapi bila ingat balik kenangan kat sana , wahh ... rindu sangat ! aktiviti banyak laa ditunda sebab hari hujan . but , kitorang happy je . dapat duk relax sementara bebudak yang kat skolah tu belajar :P hihi <ladem(w)> and yang paling heaven nye bila khemah kami mula menjadi taman tema air tak berbayar . fuhh , memang water park sungguh . time tu aku satu khemah with amy , atieyq , jieha , fazu , alya n hana XD kami sudah menjadi seperti mangsa banjir tahu ! haha .
then , jieha n sape entah pi laa ambik khemah baru ^^ hoho , tragis tak kisah aku <ladem(w)>

haa , pic ni pulak time last day kami kat sana . tu yang *mangak* (semangat) pakai uniform bagai ,ngee ^^

 
haa , ni pic bebudak 4 archimedes yang cantik, cun , smart lagi pandai ;) huh , ni last moment with our beloved teacher , madam zarina :')

hoho , lihat lah muka-muka kiut kami di depan bilik sakit masa last day skolah 2012 ^^


 
yaey ! mumtaz generation ;) huh , rindu aspuri :')

 
haa , ni memang tak de kerja sungguh . kat tangga pun jadik XD pic ni diambil after tamat formal dinner indera harmoni . tema die prom night , tu yang berskirt bagai ^^

 
even formal dinner tu indera harmoni yang anjurkan , kami form 4 , si gadis ayu yang cantik lagi baik ni 'dikerah' untuk jadik waitress kehormat . haha , cun sungguh uniform kami kan <ladem(w)> ^^

  stella's <3 rindu precious moment ni . oh , saye sangat rindu aspuri ! ini serious ;)
 haa , nampak tak muka2 zuhud plus redha kat atas tu bila disuruh jadi waitress kehormat XD sayang awak2 semua ^^
huh . eh , act aku nak tunjuk kat uolls semua besties aku yang sangat dirindui . unexpected gilakk bila dia pindah tahun ni , dan weolls kat sini sooo sad ! :'(
 
hah , she's nur zakirah zabidi ! yang pakai tudung hitam tuh :) dia seorang kawan yang sangat baik dan sangat memahami ! dan yang paling important , dia memang sebulu dengan kami ^^ weolls always miss you !
 
mungkin aku rase semua yang kat atas tu dah jauh dari aku , tapi act semua tu terlalu dekat dengan aku sebab all of that memories always ade dalam hati aku :') mungkin kita tak mampu untuk ubah persepsi orang especially sahabat2 kita terhadap diri kita , kita hanya mampu berdoa agar Allah bukak pintu hati mereka-mereka tersebut agar mereka nampak kebenarannya -_- 
hidup ni umpama roda , terkadang kita di atas , terkadang kita di bawah :)
hidup ni umpama sebuah perjalanan panjang yang punya banyak perhentian . kita terlalu banyak bertandang di perhentian tersebut sehingga kita terlupa , ke mana hendak kita tuju sebenarnya ^^
maassalamah . AsSalam ;)

No comments: