HOME la dolce' me i you we them petua c & s

Thursday, 28 March 2013

my promises :')

 
alhamdulillah . selepas mengerah keringat mengupdate blog ni , finally . its look more better !
penat wei , nak kasi paham 'bahasa' HTM :) but pengalaman is the sweetest thing . and yang paling 'sweetest' sangat nye bila abah nak naik fed-up nengok anak perempuan dia ni tak habih-habih update blog , sampaikan abah sorok broadband dari aku . haha , 'sweet' sangat kan moment tu ==' !
balik kali ni , aku memang malas tahap petala ke sebelas kaw tahu . buku cuma dibukak when abah mula menyinga dan umi start nak buat drama air mata , sambil mengeluarkan statement 
"kakak kan anak harapan umi and abah..."
umi , abah . kakak tahu kakak boleh buat nanti (ecece kunun :P) sebab tu kakak malas . kaw rasa aku berani tak nak bidas my parents with that statement ? oh semestinya 'ya' bukan lah jawapan yang terbaik . paling kurang pun mesti cili api , dengan segala hormat nya terbang dan mendarat dengan cantik sekali dalam mulut ku yang 'manis' ni . serious , susah jadi ainatulmahirah ni . susah sebab banyak sangat 'entiti' yang duk menghasut aku ke arah kemalasan tahap lampau. *ceiit , alasan semata dua mata tiga mata !

tapi tak pe , umi and abah dont worry . kakak akan do the best superb laa for both of you . kakak akan pastikan umi and abah tak kecewa . serious , tu janji kakak !


  ainatulmahirah , maybe dis will be your last post for dis year ! *ye ye je aku ni , hihi :P  haiih cik kak . kaw kan dah nak SPM tahun ni . pi bukak buku nun :)

apa-apa pun , kakak janji dengan sepenuh hati kakak . 
  • kakak tak kan sia-sia kan duit yang umi and abah dah laburkan untuk kakak for 5 years .
  •  kakak tak kan bazirkan air mata umi and abah for kakak . kakak akan pastikan air mata yang keluar nanti tu , air mata kegembiraan !
 i love both of you :) ♥

:: maassalamah . AsSalam ::

No comments: