HOME la dolce' me i you we them petua c & s

Tuesday, 23 September 2014

KMPk :)

ya Allah...lamanya tak bukak blog .. *sumpah dah tak reti nak karang ayat dalam blog*  
and i'm currently at kolej matrikulasi perak !!
sapa cakap jadi budak matrik tak best ... best okeyyyy !! *krik krik*
tapi serious best je ... sapa kata duk matrik tak sempat nak sikat rambut bagai ??! aku nihaa , sempat je tengok movie bagai . study smart kawan2 , bukan study hard ! ecehhh,bebajet budak pandai je aku ni XD

minggu lepas dapat result UPS . Alhamdulillah , setiap yang jadi atas muka bumi ni ada hikmah .. cumanya , kita sedar atau tak je apa hikmah yang tersirat sebalik semua yang jadi . bersyukur laa wahai aina :') maybe Allah nak kau study hard lagi kott .. ecehh,baru tadi bebajet cakap takpayah stadi hard bagaii XD i think its not too bad for getting 3.0 above even below 3.5 ... mungkin umi n abah dah letak harapan yang terlalu tinggi kat aku sebabnya kuiz2 aku selama ni , major A  , makanya bila aku bagitahu diorang result UPS aku , diorang macam sedih je . penat jugak aku nak pujuk diorang balik . hikss :P
sokayy umiabah, kakak akan buat bebetul nanti kayy :')

 #sedang menaip at IT lab KMPk :)


Thursday, 1 May 2014

kita♥

Sedang menaip menggunakan fon akibat laptop semua buat hal ——
Tak nak cakap banyak . Cuma nak cakap yang aku rindu korang . Rindu sangat!
Lepas ni susah dah nak jumpa . Semua bawak diri masing2 untuk kejar impian n cita2 masing2 . Semua sibuk dengan agenda masing2 . Semua sibuk dengan realiti hidup masing2 . Kalau nak gathering macam haritu memang susah laa , apatah lagi nak rasa suasana lepak macam kat asrama dulu2 , makan sesama , tido sesama , ngumpat sesama, ehh;P , share bantal airliur basi bagai sesama ... Huhh, memang susah laa . Tau2 je nanti ade yang dah sarung cincin tunang , ade yang jemput makan nasi minyak . Allahu , masa tu memang dah macam susah yang amat laa nak kumpul n lepak sesama . Cuma mampu mendoakan kebahagiaan kita bersama dari jauh je T.T apeape pun , kite stay buddieyz till jannah . Moga ukhuwah kita kekal sampai syurga k :') ⓘⓛⓨ friends ♔♥