HOME la dolce' me i you we them petua c & s

Monday, 7 January 2013

what?! extend lagi ! O,o


wuiit !! wuhooo , lama kott aku tak update . busy laa kate kan . *tuiih , busy lah sangat :P*
jap2 , hari ni berapa hari bulan ea ?? eh , 7 jan 2012 2013 . so , ape kejadah nya aku kat rumah ni ??
okey , let me stori mori to you :)

24 dis 2012 hari tuh , tanah belakang skolah aku tuh runtuh . so kitorang dapat extend cuti sampai 6 jan 2013 .
haha , mamang aku terlompat-lompat macam beruk le kann depan laptop ni . bile mak cik2 n pakcik2 yang teramat caring kat aku ni tanye pesal tak gi skolah , dengan bangga nye *sambil hidung terkembang kempis* aku jawab;

" skolah dapat extend cuti sebab tanah runtuh :D "

hoho , but malang tak berbau . tibe2 , hari jumaat (4 jan 2013) aimi text aku cakap cuti di'extend' kan lagi sampai 13 jan 2013 .
WHAT ?! erk , aku rasa korang dapat agak kan muka aku macam mana =='


okey percaya atau tak , ni memang aku yang cakap !
aku nak balik sekolah :'(
huh , aku memang sayang rumah but aku rindu skolah . okey aku tipu , actually aku rindu asrama n kawan2 . rindu sangat :'( haha , tak sabar nak pakai baju skolah . hmm , agak weird kan statement aku tuh .
12.12.12 , tarikh terakhir aku duk shopping barang2 skolah . ouch , tacink laa pulak :')

homaii , so aku pon kene laa sambung kontrak supermodel  , eh salah2 , superbibik aku tu for seminggu lagi.
wahh , gembira nya !! *muka tak rela =='* gembira laa sangat ...
hello ainatulmahirah abdrahim.awak tuh nak SPM tahun ni!
okey think positive dear , aku dapat tengok running man , apex n leuniey kawin , maharaja lawak mega minggu 9 n bangun lambat  *kadang-kadang okey :P* , ngee ! :P
hah , untuk pengetahuan uolls , aku turut menjadik babysitter parttime ! haha , aku tak kasi umi hantar si afrina raisya ni kat umah maktok *our pengasuh* . dari aku hingusan sampai adik aku yang last (maybe) , maktok laa pengasuh kami :') n rupe nya , cg.sabri (dulu laa...) n cg.midi pon antar anak die kat situ .
haiih , kecik nya dunia ni kann .

okey , aku rase thats all from me today , kalau aku duk cerita perabis sume menda kat post kali ni , nanti lain kali aku dah tak tahu nak tulis ape .
oh lupe nak wish . Happy New Year uolls :D

::maassalamah . Assalam::
:)




No comments: