HOME la dolce' me i you we them petua c & s

Friday, 7 December 2012

precious memory :')


wahh , burung sedang menyanyi , angin sepoi-sepoi bahasa menyentuh pipiku yang ada sebiji jerawat , lalat pon sedang sibok ingin bersantai bersama aku ...  puihh , menyampah pulakk aku tulis cenggini ! :P
oh , hari ni dah masuk 4 hari cousin aku ada kat sini , and i'm so happy !
but , mungkin hari ni pak andak keluar hospital , and maybe diorang akan balik hari ni jugak :'(
sedih wo , mula2 ada pastu tetiba hilang , macam tak percaya .. pantas nya masa ni bergerak !

woosh , dah laa pagi tadi aku terkilan gila , abah gi johor weyy and aku tak salam pon dia ..
toing toing , padan muka . sape suruh bangun lambat ! :P
tapi tak pe , minggu depan jumpa abah lagi and next 2 weeks lagi kami akan balik lipis !! :D
tak sabar weyy ! *eh eh , tetiba rasa masa ni bergerak lambat pulakk !*
oh nampak nya memang projek stadi aku tergendala lagi laa weyy !

hmm , aku pon rasa bersyukur gila sebab Allah sudi pinjamkan kebahagiaan kat aku even sekejap <3
:: Alhamdulillah ::


huh , hari tu kitorang gi pasar malam , memang happy gila ! *first time gi selepas 4 tahun*
hah , kalo tak de diorang , jangan mimpi laa aku nak pergi .. macam2 kitorang beli , tapi yang makan adik2 aku n sepupu2 lelaki aku lah . kureng asam betol , tapi itu yang lawak nya :)
pastu hari rabu pulak , tak banyak aktiviti waktu siang kitorang . tapi aktiviti malam sungguh banyak , fuhh tido pukul 3 lebih weyy !
maybe ada sesetengah yang cakap , " alaa , basic laa tu ! "
oh for me , sangat luar biasa ! haha , cer teka apa yang kitorang buat ??
woosh , kitorang tengok video pasal jozan laa :P
sumpah best gila , huh , si leha ni sibok pasal zizan kesayangan nya *wahh aimi , kaw ada geng maa !*
kalo aku cakap apa yang sweet sangat pasal jozan ni , maybe ada yang tak akan paham .
hoho , bir laa aku je yang paham , ngeh ngeh :P


hoho , comell betol laa diorang ni !

huh , berbalik stori aku tadi .. aku rasa ini laa hadiah yang paling special daripada Allah untuk aku ,
bukan senang cousin aku nak datang sini . and aku akan jadikan ni satu memory yang paling best , indah , and superb precious moment in my life *selain kawin laa kann :P*
huhu , sedih ! komfem aku akan miss gila nak lepak ngan diorang :')

huh , okey aku pon dah nak 'blah' daa ni . 
ape pun , saya amat rindu kalian :')
eh eh , aku pun rindu kengkawan aku laa :)

:: maassalamah , As Salam ::

1 comment:

Aimi'Aqilah said...

tingtong . takpe takpe, sharing;D haha><