HOME la dolce' me i you we them petua c & s

Tuesday, 20 November 2012

u n k n o w n =='


alhamdulillah ; dah seminggu cuti akhir tahun berlalu (hamboii kaw...)
eh eh , belog ; jangan merajuk , bukan saye sengaja tak hapdate awak ; im busy dear !
wahh , busy kaw ; yes , busy sangat ; we all satu family duk meng-hapdate rumah ;
haha , kami mengecat rumah derr  , even dah nak pindah ='(
umi kate , biar berselera sikit orang nak sewa , haha ;
insyaAllah , if Allah will , kami akan pindah , but tak jauh pon ... dalam Kuantan jugak <3
eh eh , kami nak pindah lambat lagi laa , haha ; rumah tu pon tak buat lagi ; baru ade tapak je =P

okey , back to the story ; minggu lepas aku demam dear ; kesian kann =='
tapi kengkawan yang sanggup bazir kedit nak text aku lagi kesian ; haha , 
sory kawan aku tak reply text korang ; yes kawan , aku rindu korang very amat superb !!
eh , time demam tuh aku still ingat korang okey ; mish you all ='(

destinationjannah:

Ya Allah, I miss you. I just want to get back to you, back to where I belong. I don’t belong in dunya, this is not where my heart belongs. This is not where our hearts belong. Please be pleased with me, ya Hayy, ya Qayyum, ya Wadud. 

bese cuti2 cenggini orang sibuk duk plan nak gi jalan2 ;
haha , nasib are jadik candidate SPM 2013 , cuti ni abah suruh stadi =='
haha , sebagai anak solehah aku orait je ! 
aku kira untung laa sebab most of kawan2 aku , sume gi tuisyen , n aku sebagai anak yang baik , tak nak laa bebankan umi n abah punya duit , 
so no tuisyen for me ! =P ( tipu...tipu , alasan semata-mata )
okey , dah riak sangat ni ; hihi ~
eh belog , rindu kamoo laa <3

hmm , tadi baru lepas layan tgk jozan n karoot komedia x ; 
eh jangan lupa vote jozan for maharaja lawak mega ea ( hamboii , jadi promoter tak berbayar ! )
wonder what ; aku tak start stadi lagi seyh ! gilakk ahh , SPM is around the corner sayang =='
okey fine , saye malas ; aku ingat first n second week maybe , aku nak rest dulu ( haha , alasan lagi ! )
third week baru nak start ; eh , tadi adik aku dapat rezak UPSR ,
 alhamdulillah dapat laa kutip 4a ~  congrates adik !
lepas ni tunggu rezak PMR adik aku yang kedua ni pulakk ; 
haii , moga tahun ni umi n abah akan dapat good n happy news je ; amin ~


minggu ni rasa puas sangat sebab aku tak bazir masa ;
haha , tak laa makan tido jer ; eh , hari tu kan aku demam , but I wonder laa ;
berat aku tak turun pon , huh ; ecece , tapi umi kata nampak laa kurus sikit ; 
haisy ,  bila dah sihat ni mengembang balik laa jawab nya ; 

 ' dah macam kucing parsi pun ade jugak ' , 

auww ; like laa ayat ni ! haha , gedik seyh ~
eh tu bukan saye yang cakap okey ; thanks sebab puji even aku tahu kaw nak perli , grr =='

haha , eh ape topik post aku ni ea ; hmm... biar laa rahsia , cewahh !!
heyy , tadi dengar stori aimi yang ' sedih ' tu , haha ;
aku pun tak tahu sedih ke tak , sebab dia kata dia tak reti nak stori cam mane ;
haha , aku pun bentai suruh dia belajar dengan goodboy tersayang !
okey laa kawan , kalau kaw sudi nak stori ngan aku , i'm always beside you ;
hamboii kaw , pengaruh zizan ni ( aimi jangan marah ! haha... )
eh eh , aimi ni hot seyh , ade orang nak usha kat ask.fm tuuu , aku pun tak faham lah manusia ni ;
ask.fm tuh memang dicipta untuk aktiviti meng-usha awek cung ke ?? 
hmm , ape2 je lah , yang penting kita happy , ecece ...

hah , nak citer sal rezak ni !
hmm , alhamdulillah ade laa peningkatan ~ ' A ' ?? jangan tanya lah berapa kann ,haha ;
aku just nak kena struggle for  4 subjek killer ; 5 subjek teras tu alhamdulillah laa ,okey2 je  <3
yang penting , always  doakan kejayaan di dunia n akhirat ; and tak lupa for my besties , aku doakan korang yang terbaik ; insyaAllah , SPM 2013 cemerlang seyh ::


huh , eh , dah jauh aku meraban ni ;
hmm , lain kali aku meraban lagi okeyy ~

:: maassalamah ; As Salam ::

No comments: