HOME la dolce' me i you we them petua c & s

Tuesday, 27 November 2012

i'm j o z a n n e r s ::



wink wink :: mencuba untuk jadik lebih matured ;)
wahh , lama tak update ! haha , aku sibuk seyh ~
heyy , aimi kata dia muda among kengkawan die ! heyy kawan , aku lagi muda dari kaw okey ,
 haha =P

eh , tetiba rasa nak bukak stori pasal j o z a n <3
eh ::aimi:: , aku tak minat zizan je , tapi aku minat jozan okey ! dont worry dear ;
heyy , aku suka tengok friendship diorang , cumell sangat !
tak caye ? hah , tengok ni ;

 
 wahh , sweet weyy friendship cenggini !! <3

aku doakan diorang will make us happy smpai bila-bila , n diorang akan kawan baik forever after !
 ; okey , first time aku kenal diorang time Raja Lawak musim-2 ,
sebab diorang jadik hos time tuh ; wahh , ramai besties aku termasuk laa aku yang cakap 
"aku lagi suka tengok Johan !"
bila budak pompuan cakap cenggitu , of course laa diorang  kitorang tengah mengukur tahap ke'hensem'an orang tuh ;
but , zaman berubah laa weyy ; ayat diorang kitorang time 2012;
"zizan lagi hensem laa weyy , johan dah kawin !"
wahh , cepat betul persepsi orang kat kita berubah ; maybe cenggitu jugak orang pandang aku ,
dulu lain , sekarang lain 

wooshh ; aku ngantuk laa , nanti laa story pasal diorang lagi ~

:: maassalamah , As Salam ::

p/s : vote for j o z a n !!