HOME la dolce' me i you we them petua c & s

Sunday, 14 July 2013

salam ramadhan :)

 
 
 
salam ramadhan dear readers :)
wah wah , rasa macam baru semalam aku update entry for ramadhan 2012 . n hari ni aku dahh mengupdate entry for ramadhan 2013 . masa ni mengalir ibarat air sungai kan , cepat sangat berlalu :)

hailaa , semalam penat gila aku and umi shopping raya (even ni baru 3rd ramadhan), tapi just shopping barang-barang aku je laa . shopping barang aku pun ambik seharian , cer kaw bayang kalau kitorang nak shopping sekali gus untuk adik-adik aku yang berderet 6 orang tu ,huh ==' mati koi . hmm , tapi shopping kali ni lain sikit , sebab cousin aku , si debab syahmi tu ikut sekali . dia buat practical kerja kat kuantan ni , so dia duk tumpang rumah kitorang laa . kaw tahu , time aku duk berjalan sakan semalam , tak sedar langsung yang badan ni dah penat tahap petala ke-11 . in fact , keseronokan membatasi segalanya right , huhu :D

pastu , malam tadi baru le terkocoh-kocoh nak siapkan project work add math segala , hailaa budak ni ==''
alhamdulillah , dis year umi berusaha dengan sangat gigih untuk tidak menghampakan permintaan dan hajat anak dia yang sorang ni . dan seperti biasa , adik-adik aku yang lain akan pertikaikan , why barang-barang aku lagi banyak dari diorang . hello brothers , akak awak ni gegirl , memang laa banyak skett stuff yang nak dibeli for raya :P hmm , tahun ni abah pesan kat kami , dont membazir ! dan pesanan itu hanya lah dihiraukan 50% oleh kami , ngee :D tapi dalam Islam memang ada cakap , 
jangan membazir kerana itu amalan syaitan
 and kaw rasa , berapa kerat je manusia kat bumi Allah ni yang cakna with that peringatan ? ==''
so , for dear readers sekalian , tak salah nak gempak-gempak for raya tahun ni . tapi , jangan sampai tahap membazir sudah , okey :)

today , dah nak balik hostel :'( 
huhu , tak sabar nak raya . erk , tapi kalau raya dah dekat , its mean , trial SPM pun dah dekat . tidakk !!
nak raya cepat tapi nak trial lambat ==''
wish me luck okey , and selamat menyambut Ramadhan okey ^^ jangan lupa ...

 


 
::maassalamah . as salam::


No comments: