HOME la dolce' me i you we them petua c & s

Wednesday, 24 October 2012

f r i e n d s h i p ~


tak jawab dosa... kalo jawab [ haih, malas daa koi nak ckp ayt yang same !! haha.. ]
haha , rindu kamu wahai miss belog 
[ aku bentai panggil miss , tak tahu pon belog ni jantina hape ; haha ]
hah , die start merepek daa ~

alhamdulillah , final exam daa habis !! ulang suara , final exam dah habis ... !
happy yang amat superb spaghetti tahap hangit ; hiperbola pulakk :P
5 minggu sayang aku tak balik , tipu laa kalo aku cakap nothing happen ~
terlalu banyak yang jadi ... banyak sangat , sampai tangan ni dah terketar-ketar nak taip ~
and its all about F.R.I.E.N.D.S.H.I.P. =='

 

 k , ni stori fresh punye !!
eh , mane kita yang dulu ea ?? kita yang gila , kita yang always ketawa tak ingat komuniti kat asrama tuh , kita yang buat jahat sama2 (ecece...) , kita yang buat B A I K sama2 (ecece jugak ...) , kita yang penuh dengan cerita ... oh mygoch , nak hujan !!

eh , aku rindu kita yang dulu laa... alahai kawan , aku tak tahu ape salah aku ~
tahu2 kaw sindir ( lebih kpd sound kot ==' ) aku cenggitu ;
huh , memang hujan lebat lah aku kan ; 3 hari yang buat aku pening + mata macam nak terkeluar ...
asyik nangis je ~ oh , attention ... ini satu pengakuan maut ! 

 the-beauty-of-words-blog:

(via/follow The Beauty of Words Blog)

aku tak tahu salah aku hape , maybe kita tak sedar apa yang kita buat tuh buat orang lain terasa ;
or maybe kita tak mampu nak jadi seperti apa yang dia nak ~
but , just to remind to all G O D's servant ... n o b o d y's   p e r f e c t !


 rimbunhijau:

you are never alone

sorry sebab tak mampu nak jadi kawan yang terbaik untuk kaw <3
tapi aku nak kaw tahu , aku sayang kaw and i'm always appreciate you as my best ever f r i e n d ~
eh , rindu kaw lah kawan ! maybe ni ujian untuk kita sebagai hambaNYA~
if GOD will , it must will (ocece...)

 

oke hari ni nak balik kelantan ... r a y a  h a j i   is coming ~ rase macam baru je balik sana ; 
hmm , nak berkemas ni ; 
huh ; ape pun , aku just nak cakap yang always ingat ni  ~

 

oke kawan ?! oke laa kott , hmm ...
oh post ni banyak gambar laa ; haha ! sukahatisaya laa .. 
hmm, oke laa ; nak off ni ; eh , jangan kasi fon saya sunyi taw !
( ayat budak desperate nak text orang ... )

~ maassalamah ; as salam ~

No comments: