HOME la dolce' me i you we them petua c & s

Saturday, 15 September 2012

this is unperfect M E ~


tak jawab dosa kalau jawab sayang ~
haha , rindunye kat B E L O G ! 

hari ni baru ada mood nak menulis ! kenapa ? hmm , entah laa ~
oke aku nak buat pengakuan ni , sebenarnye aku tak de idea nak tulis ape , haha ; 
so layan je laa aku merepek hari ni  ea =='

malam tadi umi n abah bawak kitorang satu family dinner kat luar ;
of course laa excited sebab dah berkurun aku dok makan nasik kat restoran yang tersohor kat Integrasi Kuantan ( D E M A - dewan makan ) , finally dapat jugak merasa makan kat luar ~
pastu kitorang jalan2 kat area perumahan IM ( indera mahkota ) ; 
fuhh , malatop rabak rumah2 kat situ , dah macam kat KL pulak ~
knape kitorang round2 kat situ ... 
just with one mission ! umi nak carik contoh rumah untuk rumah baru  kitorang ;
 haha , tapi yang umi berkenan semua over bajet ! kesian ...


ohmy , kalau lah kami kaya ... =='

tapi ikut perancangan rumah tuh akan siap tahun depan ... amin ~
plan rumah ? entah laa , biar laa umi n abah settle kan ; 
haha entah pape , tibe citer sal buat umah pulak ; macam orang tua pn ade aku ni =P
eh , tapi aku harap sangat yang amat , umi tak jual rumah ni ~
rumah ni banyak tinggalkan kenangan for us !
~ L O V E D I S H O U S E  ~

hmm , kat sekolah banyak moment yang jadik ! ( btol ke ayat aku ni ? hihi... )
tapi aku just tertanye2 ;
perlu ke fikir pasal keburukan orang lain without think about keburukan diri sendiri ?
perlu ke salah anggap pasal orang lain?
perlu ke tunggu kesalahan orang n you all nak besar2 kan ?
hey , tak bosan ke der tunggu kesalahan orang , nilai diri orang without think about yours ?!
kelakar pun ada ... alahaii kawan ~ korang merepek apa ni ?
korang ibarat main kejar2 sorang diri tahu tak !!
dah laa kawan ; past is past ~ aku pun dah berkira2 nak maafkan kaw , kawan ;
i hope this will over as soon as possible sayang ~

 

stop wasting ur time kawan ~
 
hah ni lagi satu ;
kawan , trust me D E A R ~ bile aku cakap aku simpan , aku mesti simpan ...
bile aku cakap aku janji , aku pegang janji aku ...
but , kalau kaw ragu2 ngan aku , itu hak kaw ; just nak cakap ,
kalau kaw kawan aku , besties aku , tak perlu dengar cakap orang ! entah2 , orang tu yang akan tikam belakang kaw nanti <3

hmm , aku rase sampai sini je kot aku meraban !
see you soon dear stalker ;
~ maassalamah , As Salam ~

1 comment:

Aimi'Aqilah said...

oke oke . aku tahu kau pandai simpan :P