HOME la dolce' me i you we them petua c & s

Friday, 1 June 2012

o' my PRICE !


oke my DEAR stalker...
smlm aq stop smpai part ngarot mane entah [oke finee,sye daa start meraban ~]

tetibe ary ni tangan ni rase gatal nak stori tentang kesetiaan and harga diri seorang perempuan~
angah dilukai ke ??
good question dear cousin ~ and nanges is not my style ~ perlu ke aq nanges for a boy yang entah akan jadik pembimbing sape besar nanti ... oke , air mate ni tetap turun jugak walaupun aku cakap jangan ... since aku turunkan air mate ni pasal harga diri aku , so aq tak la kesah sangat ~
first of all , pade hari Jumaat yang mulia ni , biar laa aq nak meraban bagi ceramah kat awek cun and superb hot especially my dearest friends ~

 1      dont trust him more than you trust yourself [amboyy kaw , speaking bagai ...]
2      jangan bagi air mate korang turun juz sebab dyorg kecuali melibatkan harga diri korang yang superb berharga tuh
3      dont trust his words sayang ~ gmbar ponn boley fake , boley gune photoshop bagai ... setakat text sms tuh , tgk drama ponn daa dikire salah satu teknik belajar nak bagi aweks cair ~

oke , aq rase peringkat umo aq yang baru 16 taon idop ni tak layak post kan isu cam gini kat belog ... tapi peduli hape saye , ini belog saye kott ~

dah laa ... umi panggil masak ni ~ next time aq meraban lagi oke ^,^

maassalamah , AsSalam ~

No comments: