HOME la dolce' me i you we them petua c & s

Saturday, 5 May 2012

kami ponn ade PERASAAN =,='


grr... i'm coming Home !!
akhirnye aku bebas dari penjare yang entah berape lame seksa aku @,@
sekurang-kurangnye aku tak payah tengok muke makhluk tuhan paling seksi yang superb serabot kat skola ue ~ exam ? haha, sape suruh internet dicipte ... kann tangan aku da gatal nak bukak belog :p
<ni laa manusie, reti salah kan orang je # >
sebulan duk skola, of course arr banyak citer gempak ...

aq bengang + hepi + serabot + cuak gile tahap ghaban !

tak payah tanye sebab ape, aku rase mumtaz taw kot ! 
bengang ngan da most Queens Evil , hepi sebab <3 ...grr,gile gedik kaw ~ cuak sebab exam is around da corner ...
<aq daa start ngarotb !>
haisy aina... kaw ni nak exam ponn ngumpat org, grr... <peduli ape saye >

k, first of all aq nak luahkan prasaan aku sbg salah sorang budak batch mumtaz yang terpinggir...
ape dose kami smpai satu skola anaktirikan kami ?!
aku rase weird gile sebab kesalahan kami yang sebesar zarah kat skola ue dibesar-besar kan mengalahkan Mr.Everest !

aku frust nak mati bile mrs. lonjong ue ckp kami ni miang ! 
hoyy, batch mane yang dating pegang sane pegang sini , batch mane yang cium2, batch mane yang masuk aspuri, batch mane yang buat kes cubaan rogol !
heyy pompuan , pikir pakai otak la sblom cakap ... aku taw kain kaw singkat, tapi tak kan pikiran kaw pon singkat jugak ?!

sorang lagi yang buat aku panas sepanjang aku idop ni Miss R ...
hoyy , KIKC (kaw ingat kaw cantik !)  ke buat muke cam $%#@ ue !
weyy, kami ni ade perasaan yang perlu dijage !
aku tak paham betol, asyik nak mark dak stella ni ape kes @,@ 
owh, dak batch kaw yang macam anak gajah ue pakai sluar ketat tak pe, dak batch aku yang badan ala2 miss world ue pakai suar forest kain yang longgar jadik kesalahan !
it's weird dear ~
oke enough , dlm kes ni maybe aq boleh kecualikan budak ibnu n gal ...

ergh, oke ...cukup laa aku buat dosa setakat ni ... len kali aku stori lagi ~


conclusion : aku menyampah dengan kaw ! grr ...

maassalamah, As Salam =,="

2 comments:

Ayie96 said...

nice song babe, haha

misspinkypurple said...

lawa perkataan KIKC . stella's words . jgn bg sape2 gune KIKC tuh .