HOME la dolce' me i you we them petua c & s

Tuesday, 23 September 2014

KMPk :)

ya Allah...lamanya tak bukak blog .. *sumpah dah tak reti nak karang ayat dalam blog*  
and i'm currently at kolej matrikulasi perak !!
sapa cakap jadi budak matrik tak best ... best okeyyyy !! *krik krik*
tapi serious best je ... sapa kata duk matrik tak sempat nak sikat rambut bagai ??! aku nihaa , sempat je tengok movie bagai . study smart kawan2 , bukan study hard ! ecehhh,bebajet budak pandai je aku ni XD

minggu lepas dapat result UPS . Alhamdulillah , setiap yang jadi atas muka bumi ni ada hikmah .. cumanya , kita sedar atau tak je apa hikmah yang tersirat sebalik semua yang jadi . bersyukur laa wahai aina :') maybe Allah nak kau study hard lagi kott .. ecehh,baru tadi bebajet cakap takpayah stadi hard bagaii XD i think its not too bad for getting 3.0 above even below 3.5 ... mungkin umi n abah dah letak harapan yang terlalu tinggi kat aku sebabnya kuiz2 aku selama ni , major A  , makanya bila aku bagitahu diorang result UPS aku , diorang macam sedih je . penat jugak aku nak pujuk diorang balik . hikss :P
sokayy umiabah, kakak akan buat bebetul nanti kayy :')

 #sedang menaip at IT lab KMPk :)


No comments: