HOME la dolce' me i you we them petua c & s

Saturday, 17 March 2012

tentang AQ..~~

Hmm...first of all aq nak kasi taw sal sejarah aq buat blog..hehe,FYI ini bukan first time aq buat blog...first blog aq daa di'delete' oleh seorang makhluk Allah yang kiut miut lagi bijaksana terlampau,aq..tanpa berfikir panjang,tangan ni gatal nak tkn delete sbb nak tahu ape akan jdik kalo aq tekn delete(alasan x logic...)~~padan muke kaw aina,huh...tp memandangkan first blog aq ue x berape nak up-to-date sgt,so aq x laa fras menonggeng yang amt dasyat a.k.a superb frastrated...aq taw...kalo aq tulis superb panjang ponn korg kompem mls nak bace...drpd aq bebel kat blog ni,lbih baik aq bebel kat adik aq yang tgh serabott ue...aq paham prasaan pmbace blog ni sbab aq pon malas nak bace post yang superb panjang...hehetp aq nak promote blog kawan aq,Aimi Aqilah...memandgkan aq ni kureng intelligent sal blog,aq x taw cm ne nak tulis link si Aimi Aqilah ni...BTW,pandai2 laa cari sendiri yupp...n 4 all my beloved frenz,tolong ajr kwn korg yg kiut lg baik hati ni care nak smart kan blog...k,laa...nak smbong tgk vanila coklat y MANIS giler tahap ghaban ue...<3 maassalamah,As Salam...~~


p/s: seriously,i'm in love with you Aiman Hakim Ridza~~hehe...

1 comment:

miss aina said...

ntah pape laa aQ ni~~